Go to Top

Om os

JULIA NØRRESUNDBY – Smart mode i Nordjylland – Dametøj XXL – Str. 42-56

Julia i Nørresundby er Nordjyllands største specialbutik med smart og moderigtigt tøj til runde og lækre piger. Vi har et stort udvalg af modetøj i størrelse 42-56.

Hos Julia sætter vi stor pris på, at du får den kvalificerede hjælp, der skal til for at du finder netop den stil og de farver, der passer dig bedst. Vi rådgiver, naturligvis i samråd med dig, for at finde de rigtige brands, modeller, farver og størrelser, som passer til lige din krop og stil.

Hos Julia finder du kvalitetstøj fra alle de førende brands såsom, Abrico – Adia – Angel Circle – Choice – Ciso – Elinette – GozzipLauRieQ´neel – Sandgaard – StudioZhenzi – Zoey – Lingeri fra Duzette – Strømper fra Festival – Og et begrænset udvalg i smykker.

I vores hyggelige butik i hjertet af Nørresundby nær Aalborg er stemningen god, og masser af muligheder for plus size pigen, vi har smart af smart modetøj til enhver smag, så glæd dig til et inspirerende besøg hos Julia.

Har du besøgt vores facebookside? Du finder den her: www.facebook.com/julianorresundby
Her deler vi løbende nyheder og gode tilbud, og vi er altid superglade når i deler vores opslag, men du er også altid velkommen til at besøge os for at se nyhederne og blive inspireret.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du med mellemrum en mail med forskellige nyheder, tilbud og event, du kan tilmelde dig her

Åbningstider

Mandag – fredag: 10.00 – 17.30

Lørdag: 10.00 – 13.00