LauRie & LauRie butik i Aalborg

LauRie er komfortabelt tøj til den kvalitetsbevidste kvinde. Ud fra tankegangen “It got to feel right” bliver er fokuseret på at udvikle bæredygtigt tøj, der er behageligt at have på. Med inspiration fra de internationale modetrends skaber LauRie tøj i høj kvalitet til alle kropstyper.

LauRie er Oeko-Tex certificeret, hvilket er din garanti for at tøjet ikke indeholder farvestoffer og kemikalier, som skader hud og helbred.

Mest kendt er de nok for deres store udvalg af flotte og behagelige bukser. Med Nordeuropas største udvalg af de såkaldte “basic trousers” i størrelser fra 32-56 tilpasset til en lang række kropstyper, er der et par bukser til enhver kvinde.

LauRie har blandt andet udviklet den smarte buks Emma, som er lavet i en elastisk kvalitet, der har så god en pasform, at du slet ikke mærker, at du har bukser på. Prøv dem selv i butikken og mærk forskellen!

Hos Julia fører vi en stor del af kollektionen af bukser i størrelserne 42-56, så kom forbi butikken, hvis du vil have par komfortable modebukser i høj kvalitet. Julia modetøjsbutikken med LauRie tøj og LauRie butik har beliggenhed i Aalborg.

Ring op
Skriv til os